In september 2015 heb ik mij ingeschreven aan de Vlaamse Aquarel-en Tekenschool van Fernand Thienpondt. In deze periode waren de leslokalen gelegen in een oud pand in de Raamstraat in Brugge nabij de St.Gilliskerk. Ik herinner mij nog heel goed de zeer aangename sfeer die er in het lokaal heerste en vanaf de eerste dag wist ik dat ik een goede beslissing gemaakt had. Ik leerde Fernand kennen. Een fantastische, humoristische en gedreven man. Ik voelde dat ik veel ging bijleren. En nu na de 5 jaren cursus kan ik dit enkel beamen. Het is ongelofelijk hoeveel kennis wij in die periode van 2015 tot heden opgedaan hebben.
Tevens leerde ik daar ook mijn eerste medecursisten kennen. Gemotiveerde en enthousiaste mensen. Na al die jaren heb ik er veel vrienden aan over gehouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *